Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μας με δημιουργικό τρόπο!

Οι στιγμές που περνάμε ως χώρα αλλά και ως πλανήτης είναι πρωτόγνωρες και δύσκολες. Όμως είναι σίγουρο ότι μπορούμε να τις ξεπεράσουμε δείχνοντας υπευθυνότητα, αλληλεγγύη και νοιάξιμο ο ένας για τον άλλο.



Ο ελεύθερος χρόνος όλων είναι πλέον πολύ περισσότερος. Ας τον αξιοποιήσουμε δημιουργικά και προς όφελός μας. Για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας αλλά και όχι μόνο υπάρχει αρκετό μαθησιακό υλικό στα δύο ιστολόγια του σχολείου: τον Αστρολάβο για τα φιλολογικά μαθήματα και το Mathsinlife για τα μαθηματικά.


Στον Αστρολάβο σας θυμίζω ότι όλοι οι μαθητές μπορείτε να κάνετε εξάσκηση στη νεοελληνική γλώσσα στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του Ινστιτούτου Επεξεργασίας Λόγου εδώ . Αν δεν θυμόσαστε το username και το password σας, επικοινωνήστε στο 1gymamp@gmail.com


Επίσης μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν όλα τα μαθήματα της Ιστορίας της Α΄τάξης μαγνητοφωνημένα εδώ για όσους και όσες θέλουν να τα ακούν στον ελεύθερο χρόνο τους. Στην ενότητα Ιστορία Α΄ εδώ εξάλλου μπορείτε να βρείτε χρήσιμο υλικό για να κάνετε επανάληψη σε όσα έχουμε δει ως τώρα.


Μην ξεχνάτε επίσης τη σελίδα του Ελληνικού Πολιτισμού με πλούσιο μαθησιακό υλικό για το Γυμνάσιο και πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου