Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Παρουσιάζω την πόλη μου! Εργασίες μαθητών


Θέλεις να πας διακοπές και δεν ξέρεις που; Εγώ σου προτείνω την πιο όμορφη πόλη, τη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη , είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο μέρος για να επισκεφτείς, επειδή εδώ θα περάσεις υπέροχα και θα κάνεις βόλτες στους υπέροχους δρόμους της, που άλλοτε είναι χιονισμένοι και άλλοτε πλημμυρισμένοι από το φως του ήλιου.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πανέμορφη πόλη , γεμάτη λουλούδια , δέντρα και δρόμους γεμάτους φύση και ζωή. Επίσης έχει πολυκατοικίες με πολλούς ορόφους και καταπληκτική θέα.Εδώ μπορείς να βρεις πολλά καταστήματα, ώστε να πάρεις πολλά δώρα για εσένα, τους φίλους σου και ακόμα για τον εαυτό σου. Σε περίπτωση που δεν σου αρέσει κάτι σε ένα μαγαζί , μην στενοχωριέσαι, γιατί υπάρχουν δεκάδες ακόμα που μπορείς να επισκεφτείς.

Βαριέσαι και δεν έχεις τι να κάνεις; Για αυτό έχουμε το κέντρο της υπέροχης πόλης μας. Πάρε λοιπόν έναν φίλο σου και πηγαίνετε στο κέντρο, όπου θα βρείτε πολλά εστιατόρια,καταστήματα και φυσικά τον πολυαγαπημένο μας Λευκό Πύργο. Δεν έχετε παρά να καθίσετε και να απολαύσετε τη θέα και το δροσερό αεράκι της θάλασσας.

Είναι χειμώνας και κρυώνεις; Βάλε το μπουφάν σου και απόλαυσε τους χιονισμένους δρόμους γεμάτους χριστουγεννιάτικα φωτάκια και στολίδια, τη φάτνη, το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το μεγάλο αστέρι στην κορυφή, τα εκατομμύρια φωτάκια και αλλά πολλά.

Γιατί να διαλέξεις μια πόλη που την χαίρεσαι μόνο τον χειμώνα ή μόνο το καλοκαίρι, όταν έχεις την πανέμορφη Θεσσαλονίκη που είναι ωραία κάθε εποχή του χρόνου;

Μαργαρίτα Κεσίδου, Β2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου