Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

"Κάντο ν' ακουστεί"-2ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

Το σχολείο μας από σήμερα ανήκει στη  μεγάλη οικογένεια του European School Radio!  Μια ομάδα μαθητών του σχολείου  έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον να πάρει μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνεται φέτος. Όποιος άλλος μαθητής ή μαθήτρια θα ήθελε να βοηθήσει στη δημιουργία του ραδιοφωνικού σποτ ή στην παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών να επικοινωνήσει με την κ.Παπαχρήστου. 

Στην μπάρα δεξιά μπορείτε να ακούσετε τις εκπομπές του μαθητικού ραδιοφώνου ESR


 
Παρακάτω η ανακοίνωση του διαγωνισμού:

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Επιστημονική Εταιρία “EuropeanSchoolRadio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο “ συνδιοργανώνουν τον μαθητικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό «Κάντο ν’ ακουστεί» και το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δημόσιων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων της χώρας. Η υποβολή των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί από 9 Φεβρουαρίου μέχρι 9 Μαρτίου 2015. Η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  διαβάσετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου